IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Живот
09:31 | 11 октомври 2017
Обновен: 04:29 | 21 април 2024

Жени разкриват кои мъже са най-добри в леглото

Проучването е обхванало 103 представителки на нежния пол на възраст между 20 и 69 години

По материала работи: Пламен Янков
Жени разкриват кои мъже са най-добри в леглото

Жените предпочитат да излизат със забавни мъже, тъй като не само ги намират за отлична компания, но и ги считат за най-добрите любовници, пише в. "Дейли експрес", позовавайки се на резултатите от проучване, публикувано в сп. "Socioaffective Neuroscience and Psychology".

 

Изследването показва, че за да останат дамите доволни от мъжкото представяне в леглото, не е необходимо непременно партньорите им да са с добра физика. Оказва се, че характерът на мъжа е по-важен, за да бъдат задоволени сексуално представителките на нежния пол, съобщава Дарик.

 

Проучването е обхванало 103 жени на възраст между 20 и 69 години, които трябвало да отговарят на въпроси, свързани с удоволствието от половия акт, както и за характерни черти на партньорите си. Участничките в допитването например е трябвало да споделят дали честотата на оргазма се влияе от характера на любовника.

 

Изследването е установило, че жените предпочитат срещите и последвалите "креватни упражнения" със забавни мъже. Най-висока оценка на любовното поприще дамите дават на мъжете с добро чувство за хумор. Представителките на нежния пол оценяват високо и креативните, сърдечни и верни партньори, както и тези, които не излъчват неприятна телесна миризма.  

Коментари

Новини Варна