IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
19:58 | 16 октомври 2017
Обновен: 17:28 | 22 март 2024

Херцогиня Кейт в прегръдките на мечето Падингтън

Това беше първата ѝ поява, след като канцеларията на двореца Кенсигтън обяви, че двамата с Уилям очакват третото си дете

По материала работи: Деян Михайлов
Херцогиня Кейт в прегръдките на мечето Падингтън

Херцогиня Катрин отново демонстрира пленителния си чар – този път в прегръдките на мечето Падингтън.

Кейт, която е бременна с третото си дете, изненадващо придружи съпруга си принц Уилям и брат му Хари на лондонската гара Падингтън, където се провеждаше събитие с участието на 130 деца от различни благотворителни организации.

За радост на децата и събралите се почитатели на британското кралско семейство херцогиня Катрин, която беше облечена в елегантна бледорозова рокля на Orla Kiely, потанцува с мечето Падингтън, което предизвика бурни аплодисменти на лондонската гара.
 
Към кралските особи се присъединиха актьорът Хю Боневил и още няколко от звездите на новия филм „Падингтън 2“.

 

Херцогиня Катрин, която страдаше от тежка форма на сутрешно гадене през последните няколко седмици, вече се чувства по-добре. Това разкри самият принц Уилям пред събралите се почитатели на кралското семейство.


Миналата седмица херцогиня Катрин предизвика истински фурор, като се появи на приема по случай Световния ден на психичното здраве в Бъкингамския дворец.
 

Това беше първата ѝ поява на официално събитие, след като през септември канцеларията на двореца Кенсигтън обяви, че двамата с Уилям очакват третото си дете.


dariknews.bg

Коментари

Новини Варна