IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Живот
13:42 | 10 ноември 2017
Обновен: 16:13 | 14 април 2024

Детоксикираме тялото си със стафидената вода

Как да я приготвим

По материала работи: Пламен Янков
Детоксикираме тялото си със стафидената вода

Вероятно не сте чували досега за стафидената вода, но тя бързо би могла да стане вашето любимо питие.

 

Ако следвате стриктно лечебната процедура, която ви предлагаме, след само 4 дни ще отчетете, че храносмилането ви се подобрява и вече сте доста по-пълни с енергия, отколкото преди. Стафидената вода стимулира усилено всички биохимични процеси в черния дроб, като подпомага детоксикирането на кръвообръщанието, установи Doctorbg.net.

 

Стафидите са определени от докторите като отличен източник на антиоксиданти.

 

Те защитават тялото от най-големия му убиец – свободните радикали, които са виновни за появата на почти всички онкологични заболявания. Стафидената вода е това лекарство, което е в състояние да направи цялостно пречистване на черния дроб, но в същото време и да предпази човек от сърдечно-съдови заболявания, пише в. „Шоу“.

 

Как да приготвим стафидена вода?

 

Нужни са 2 чаши вода (това възлиза на около 400 мл.) и 150 гр. стафиди. Необходимо е обаче да се изберат по-тъмни стафиди, тъй като те са естествените. Светлите са най-често резултат от химическа обработка.

 

Водата се поставя на котлона и се чака не само да заври, но и да кипне. После се слагат стафидите (добре измити), които се оставят 20 мин. да врат.

 

Накрая се прецежда добре и се пие водата. За по-силен ефект може да се оставят накиснати във водата, при изключен котлон и затворен капак, за една нощ. После на сутринта се прецежда и се затопля напитката преди консумация.

 

Стафидената вода се пие наведнъж – винаги на гладно и не по-малко от 30 мин. преди закуска. Пречистването трябва да продължи най-малко 4 дни, но може и до седмица. Хубаво е да се прави веднъж в месеца, за да се постигнат по-трайни резултати.

 

С тази напитка се стимулира и храносмилането. Тя помага за по-добрата обработка на хранителните вещества в стомаха, намалявайки киселините. Редом с това дава полза върху кръвообращението и чернодробната функция.

edinnabulgaria.site

 

Как да отслабнем лесно със стафидена вода вижте тук 

Коментари

Новини Варна