IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
10:41 | 17 ноември 2017
Обновен: 20:39 | 26 април 2024

Проститутка разкрива какво искат мъжете в леглото

39-годишната австралийка пусна книга за тайните на своята професия

По материала работи: Пламен Янков
Проститутка разкрива какво искат мъжете в леглото

Гуинет Монтенегро работи в сферата на проституцията 12 години. Уверена в натрупания опит, 39-годишната австралийка пусна книга за тайните на своята професия.

 

Гуинет твърди, че е преспала с 10 000 клиенти и решила да разкаже, какво в крайна сметка искат мъжете, пише New York Post, цитиран от Дарик.

 

В книгата си „Да бъдеш финансово успешна в сексиндустрията“ Монтенегро разказва, че повечето мъже не търсят в проститутките особени усещания, а просто искат да се забавляват. За тях е важно жената да е в добро настроение по време на срещата.

 

Авторката твърди, че има търсене за всеки възможен вид телосложение. Много мъже се чувстват неловко с много красиви жени и затова избират за компаньонки проститутки с по-обикновена външност.

 

Според Монтенегро полза от своята професия може да извлече дори и 60-годишна проститутка. Тя разказва за своя позната, която започнала да практикува като компаньонка на 83 години и в продължение на четири години получавала за своите услуги по 250 лири на час.

 

„Мъжете не искат само секс, но и обикновено общуване. Възрастните клиенти трудно си общуват на едно ниво с жени на възрастта на дъщерите им“, разказва авторката на „Да бъдеш финансово успешна в сексиндустрията“.

 

Монтенегро признава, че е написала книгата си, за да сподели своя опит за финансов успех в тази не особено престижна професия. По думите ѝ, към нея се обръщат проститутки, които са отчаяни от своето материално положение.

 

Четете още Извинения, които ви пречат да правите секс

Коментари

Новини Варна