IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 24°
Живот
09:56 | 19 ноември 2017
Обновен: 23:31 | 27 март 2024

Правилата за секс тройка

Познат е още от древна Гърция

По материала работи: Борис Проданов
Правилата за секс тройка

Историците твърдят, че груповият секс е бил популярен още в антична Гърция и повече е напомнял оргии с многобройни участници. Съвременните хора са по-консервативни, но това не значи, че не прибягват до този вид сексуално общуване. За да донесе груповият секс удоволствие, необходимо е придържане към няколко правила.

 

1. По-добре е партньорите да се избират не от кръга на познатите. Дори проверени от живота приятели след груповия секс могат да забравят за приятелството. Струва ли са заради интимността да се жертва общуването с хора, готови да ви подкрепят всеки един момент?

 

2. След като бъдат намерени участниците, важно е да им се отдели еднакво време. Иначе обикновена обида може да развали начинанието.

 

3. Задължително е да се запасите с мно-о-го презервативи. Ако възникне желание за секс играчки, по-добре е те да бъдат изцяло индивидуални. Именно при групов секс използването на такива предмети хората най-често пипват венерически заболявания, наричани на времето у нас „срамни болести“. (Макар, че срамни болести няма, а само такива на срамните части.)

 

4. Ако на семейна двойка й се поиска троен секс, най-добре е всичко да се уговори предварително. А при най-малките сънения е най-добре да се откаже от идеята. Сексолозите твърдят, че след такъв секс партньорите вече не могат да се възприемат както преди. При това, рано или късно, секс тройката може да стане причина за разрив в семейните отношения.

 

БГНЕС

 

Още по темата: Лекари определиха най-опасните сексуални пози

Коментари

Новини Варна