IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Живот
11:08 | 4 декември 2017
Обновен: 01:31 | 18 април 2024

Сваляш 40 килограма и правиш 50 пластични операции, за да станеш Анджелина Джоли!

Д-р Ильо Стоянов и Еленко Ангелов "пресмятаха" каква е цената на красотата пред Bulgaria ON AIR

По материала работи: Слав Велев
Сваляш 40 килограма и правиш 50 пластични операции, за да станеш Анджелина Джоли!

19-годишната Сахар Табар от Иран свали 40 килограма и се подложи на 50 операции, за да прилича на холивудската актриса Анджелина Джоли.

 

Гостите на "България сутрин" единодушно заявиха, че в първия момент са решили, че снимките й не са реални, а става въпрос за анимация или обработка с Photoshop.

 

Пластичният хирург д-р Ильо Стоянов и психологът Еленко Ангелов "пресмятаха" каква е цената на красотата.

 

"Този случай няма общо с пластичната хирургия, която е изкуство. Тя е медицина, която е взела най-красивото, най-доброто като техника от всички други хирургии", обясни д-р Стоянов.

 

Той допълни, че много пациенти с "безумното желание" да приличат на някой друг са идвали в кабинета му. Стоянов обаче им отговарял: Няма да го направя. Има минимум 10 други клиники, които ще ви оперират още вчера, не утре. Отидете при тях!

 

Като причина за желанието да добием външния вид на свой идол Еленко Ангелов посочи липсата на приятели и близки, които са виновни, че не ни помагат да добием реална самооценка.

 

"Малките несъвършенства, липсата на точна симетрия са нещата, които ни правят специални", категоричен бе гостът на Bulgaria ON AIR.

 

 

 

 

 

Коментари

Новини Варна