IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Живот
17:19 | 11 декември 2017
Обновен: 17:38 | 25 април 2024

Зодията с най-голям късмет в живота

На представителите на този зодиакален знак е писано да имат лек и щастлив живот, но те са скромни, обичат силно и дават всичко от себе си за другите.

По материала работи: manager
Зодията с най-голям късмет в живота

Разбира се, че говорим за представителите на зодия ТЕЛЕЦ

 

Тази зодия е изключително щастлива, безгрижна и има сравнително лек живот. Телците са погалени от съдбата, защото нямат кой знае какви здравословни проблеми в живота си. Наистина оценяват това и се радват на всеки един слънчев ден в живота си. 

 

Те са много позитивни, нямат точен път, който да следват, но животът сами ги "побутва" в правилната посока. Те никога не са знаели с какво ще се занимават, но на късмет все изниква нещо подходящо и добре платено. На късмет срещат и голямата си любов. За повечето Телци любовта идва от първия или втория път.

 

Това е истинска рядкост и голямо щастие, за което са благодарни през целия си живот. Телците са верни партньори и умеят да намират баланса в една връзка. За това и браковете им траят дълго, повечето пъти за цял живот. 

 

Големи късметлии са Телците с всичко, с което се захванат. Имат щастлив живот, дано на всеки, дано завинаги!

 

източник: actualno.com

 

Вижте още Пак ретрограден Меркурий: Какво не е подходящо да правим според астролозите

Коментари

Новини Варна