IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Живот
17:10 | 2 януари 2018
Обновен: 15:05 | 29 март 2024

Хороскоп за януари 2018-та

Изготвен от астролога Петя Георгиева

По материала работи: manager
Хороскоп за януари 2018-та

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира. Tialoto.bg ви предлага месечен хороскоп за януари, изготвен от астролога Петя Георгиева.

 

Овен

Избягвайте срещите с роднини. Непрекъснато ще се намери някой от тях, който да ви мрънка за глупости. Ще се наложи да се справите с доста дейности през този месец, за съжаление с повече усилия от обикновено и ще е в известна степен изтощително. Мислете бързо и действайте активно, конкуренцията ще е сериозна. Отстоявайте позициите си без прояви на агресия.

 

Телец

Отделете време за усвояване на нови знания и за подреждане на перспективните планове. Не се престаравайте излишно, но и не позволявайте да ви въвличат в локални професионални съревнования. Концентрирайте усилията си върху текущата работа. Финансовите постъпления ще са достатъчни. Ако искате да смените работата си може да пристъпите към първоначални проучвания, но все още е рано за категорични действия.

 

Близнаци

Въздържайте се от каквито и да било рискови действия, защото няма да разполагате с достатъчно информация по въпросите, с които се занимавате към момента. Не вярвайте на обещания за повишение в длъжност или увеличаване на заплатата, а още по-малко на такива за лесна печалба. Ще наложите условията си, ако са разумни и параметрите не са много по-различни от тези на колегите ви. Финансовите постъпления ще са по-малко от очакваните, но независимо от това е по-добре да не взимате заеми.

 

Рак

Контролирайте амбициите и синхронизирайте желанията с възможностите. Стремежът ви да конкурирате всички и да се състезавате на всяка цена ще ви създаде проблеми. Едно от най-добрите ви качества е, че умеете да си създавате добра организация на времето и да оглеждате детайлите. Ще се справите дори с много сложни задачи, ако не създавате усещане за паника и недоволство около себе си. Не влизайте в спорове, въздържайте се от остроумни, но и хапливи забележки. Следвайте интуицията си, когато не разполагате с достатъчно информация.

 

Лъв

Постарайте се да не оставяте недовършени задачи. Избягвайте рискове от всякакъв характер – професионални, лични, финансови. Не е препоръчително да се занимавате с хазартни игри и да правите радикални промени, свързани с обичайното ви ежедневие. Споделяйте идеите си само с доверени приятели, защото конкурентите ви, ако ги научат, ще се възползват за своя сметка. Ще отстраните конкуренцията, ако се захващате със задачи, които те отхвърлят. Въздържайте се от допълнителни разходи.

 

Дева

Работоспособността ви е по-висока от обикновено. Ще се справите със задачите, които ви възлагат, но на моменти ще се налага да ползвате нови методи вместо онези, които добре познавате. Не се опасявайте от грешки, напротив, ще докажете за пореден път способностите и професионализма си. Ще получите интригуващи предложения за основна или допълнителна работа. Уговаряйте детайлно финансовите условия по офертата. Убедителни сте и лесно ще постигнете желания краен резултат.

 

Везни

Рутинната работа няма да ви доставя удоволствие, ще е по-скоро източник на раздразнителност. Ще ви е малко проблемно да контролирате емоциите и не са изключени стълкновения с колегите или близките у дома. Във възможностите ви е да оправите нещата. Като начало може да отделите време за размисъл и да класирате собствените си добри и лоши страни, да прецените обективно къде ви е силата. Ориентирайте се към екипна работа. Тя ще е по-ефективна, защото ще е по-динамична и разнообразна. Не се отказвайте от командировки. Ще са полезни, защото ще обмените опит с по-квалифицирани колеги. Не смесвайте професионалните отношения с личните, за да избегнете куп недоразумения.

 

Скорпион

Борбени сте, но разсеяни и при тази комбинация не очаквайте добри резултати. Подредете приоритетите и не отвличайте вниманието си с дреболии. Въздържайте се от каквито и да било авантюри, включително свързани с личните отношения, в началото на месеца. Ако сте намислили да сменяте работното място или позицията си, то не споделяйте и не обсъждайте намеренията си. Наблюдавайте и търсете информация. Изгодните предложения ще дойдат в края на месеца. Всички оферти дотогава ще са със „скрити дефекти“. Финансовото ви положение е нестабилно. Не си позволявайте скъпи покупки и не прибягвайте до взимане на кредит, лихвата ще е убийствена.

 

Стрелец

Търсете информация и планирайте подробно всяко свое действие. Повече слушайте, наблюдавайте и записвайте, вместо да давате идеи или да критикувате чуждите слабости. Много е вероятно в края на месеца стари проекти да придобият актуалност и с минимални корекции да бъдат не само приложими, но и твърде печеливши. Един от факторите за успешна работа е да поддържате идеален ред на работното място. Не е желателно точно сега да сменяте работата си, но ако все пак получите примамливи предложения не напускайте докато не подпишете поне предварителен договор в новото място. Финансовото ви положение ще е сравнително стабилно.

 

Козирог

В професионален план едва ли ще имате някакви затруднения. Работата ви ще бъде забелязана и високо оценена, но това може да предизвика прояви на завист у колегите. Проявете търпение, ако в средата на месеца ви поставят непривични задачи, насрочат ви проверки или изискат от вас отчет за свършеното до момента. Нямате причини за тревога, всичко ще мине гладко, ако контролирате емоциите. Ще имате възможност да разширите влиянието или сферата си на дейност. Не я пропускайте, но и не бързайте излишно. Преценявайте детайлите и бъдете крайно прецизни. Финансовото ви състояние е стабилно, не е изключено да придобиете скъпа вещ или покупка с дълготрайно приложение.

 

Водолей

Ще е трудно да реализирате всичките си замисли. Преценявайте обективно обещанията си. Едва ли ще успеете да ги изпълните. Усещането за несвършена работа ще ви направи нервни и раздразнителни. Желателно е да подредите приоритетите и да си изработите реални срокове за изпълнението на задачите си. Ще направите много лошо впечатление на колегите, партньорите и шефа, ако непрекъснато променяте мнението си, при това в противоположни посоки. Не е достатъчно само да имате интересни идеи, опитайте се да ги материализирате. Ще ви е нужно търпение, защото мислите повече за общия ефект, отколкото за детайлите и ще се налага да правите корекции в оперативен порядък. Контролирайте разходите си, финансовото ви положение е нестабилно, не го превръщайте в плачевно.

 

Риби

Ще се наложи да ориентирате вниманието си предимно към дейности, които не са ви много приятни. На всичкото отгоре и част от хората, с които ще общувате също няма да са ви много приятни. Заредете се с търпение и решителност. Отстоявайте позициите. Неведнъж ще се опитат да ви поставят уловки и затруднения. Ако искате да получите онова, което преценявате, че ви се полага, то реагирайте сдържано, но твърдо. Не търсете помощ от личности, които не познавате твърде добре, ще ви подведат. Уговаряйте финансовите си сделки с ясни параметри и срокове. На скъпите покупки пазете опаковките и документите, може да се наложи да направите рекламация.

Коментари

Новини Варна