IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Живот
08:58 | 21 януари 2018
Обновен: 03:05 | 10 април 2024

Кои зодии са готови винаги за авантюра

Те са склонни да изневерят без да се колебаят и често влизат в любовни триъгълници

По материала работи: manager
Кои зодии са готови винаги за авантюра

Никой не влиза във връзка с мисълта, че ще му изневерят или че той ще изневери. Има обаче зодии, които са по-склонни да го направят и трябва да знаете с какво си имате работа, преди да допуснете този човек до себе си.

 

ОВЕН

 

Те се славят със своите подвизи и трябва да внимавате с тях. Страстни, ненаситни и винаги търсещи нови преживявания. За тях това е просто спорт и не смятат, че вършат нещо нередно.

 

БЛИЗНАЦИ

 

Те никога не планират изневерите си, но винаги се оказват в такава. Скуката е основният им мотив и за да са винаги доволни, трябва доста да се постараете с разнообразието в леглото.

 

ЛЪВ

 

Зодията, която разваля брака си повече от всички други. За тях не е от особено значение колко е дълга връзката им и скрепена ли е с подпис. Винаги се оправдават с "естествените си нужди".

 

КОЗИРОГ

 

Внимавайте с представителите на тази зодия. Те са доминиращи и смятат изневярата като свое право и не се чувстват длъжни да обясняват действията си. Те нямат причина да изневеряват, просто им е вродено.

 

РИБИ

 

Изневеряват твърде лесно и почти никога не съжаляват. Не се вълнуват от вечната любов и партньора до тях. Изневерят ли им обаче, Рибите се превръщат в урагани и не прощават.

от Actualno.com

Коментари

Новини Варна