IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
13:26 | 2 февруари 2018
Обновен: 19:14 | 12 април 2024

Супермоделът Кейт Ъптън се оплака от сексуален тормоз

Тя обвини един от основателите на голям моден бранд

По материала работи: Слав Велев
Супермоделът Кейт Ъптън се оплака от сексуален тормоз

Американската манекенка и актриса Кейт Ъптън обвини в сексуални посегателства един от основателите на бранда "Guess", дизайнера Пол Марсиано, съобщи изданието "USA Today", цитирано от БТА и Дарик.

 

"Огорчена съм, че такава култова модна марка като "Guess" все още позволява на Пол Марсиано да заема поста на креативен директор" написа в Туитър 25-годишната Ъптън.
 

Съобщението й бе придружено с хаштага MeToo. По този начин манекенката се присъедини към онлайн движението срещу сексуалното насилие. "Не трябваше на Марсиано да му бъде позволено да използва влиянието си в модната индустрия, за да тормози сексуално и емоционално жените", добави по-късно Ъптън в профила си в Инстаграм.
 

По данни на изданието моделът не е уточнила на какъв вид посегателства е била подложена. Представителите на Ъптън, Пол Марсиано и фирмата все още не са коментирали обвиненията.

Коментари

Новини Варна