IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Живот
09:28 | 7 февруари 2018
Обновен: 17:44 | 25 април 2024

Възможна ли е любовта от пръв поглед?

И как да я познаем

По материала работи: Слав Велев
Възможна ли е любовта от пръв поглед?

В приказките често двама млади се срещат и мигновено падат в плен на любовта, но не само това – остават  заедно вовеки и живеят щастливо. Тези истории ни карат да вярваме, че това все пак е постижимо и  може и самите ние да сме герои в нашата собствена романтична приказка.

 

1. Какво е любовта от пръв поглед

 

Но дали срещата с човек, който ви пасва добре е случайност или е резултат от редица събития, които я предхождат? Като помислите за някои неприятни случки и преживявания, които сте имали и вероятно съжалявате за тях, не се ли сещате за нещо хубаво, което никога нямаше да се случи, ако не бяхте отишли именно там?

Има хора, които някак успяват да усетят още от първата минута какво предстои с даден човек. Те долавят много добре излъчването на другия и успяват да го разтълкуват правилно.

 

 

2. Любов от разстояние

 

Възможно ли е да се появи такава силна и истинска любов между двама, които не са се виждали никога и са се запознали в интернет? Подобни проучвания все още не са направени, но все пак фактите говорят сами – толкова много двойки са се запознали в социални мрежи и са решили, че искам да бъдат заедно завинаги още преди да са се видели.

Визуалният контакт при общуване на живо е много силен, но комуникацията в мрежата прави хората по-смели в общуването, което често показва истинската им същност доста по-бързо.

 

3. Когато любовта не е съвсем от пръв поглед

 

Какво кара двама души, които се познават от години и се срещат рядко, изведнъж да проявят голям интерес един към друг и да пламне любов? Някой двойки споделят, че преди този момент не са усещали никакво привличане към този човек, но какво променя това?

Понякога може да познавате човека, с който ще бъдете щастливи, но просто моментът още не е дошъл. Обикновено трябва да преживеем определени неща, които ни учат на важни уроци, без които не бихме могли да оценим истинската любов и бихме я загубили.

Ето защо на бива да съжалявате за нещо, което се е случило, а да опитате да намерите каква е поуката от него. Всички лоши събития са ключът към щастието, защото без тях не бихме могли да го оценим и задържим.

 

Teenproblem.net

 

Четете още:   

Коментари

Новини Варна