Секс с нов партньор – как да го направим страхотен
Понякога е трудно, когато не познаваме телата си
Публикувана: 13 Feb 2018 | 21:36

Срещате се с някого отскоро и още не сте правили секс. Не знаете какво харесва, но нещата отиват към разгорещяване. Идва моментът, в който започвате да се чудите дали ще се представите добре, дали той ще се представи добре. Не сте сигурни как точно да подходите, защото не познавате тялото му, не знаете какво му доставя удоволствие.

 

Какво да направите, ако сте в такава ситуация? Как да направите първия ви интимен път заедно незабравим?

 

Горещи целувки

Колкото и да сте нервни трябва да знаете, че и другият човек е не по-малко нервен. Затова го подлудете със страстни целувки. Така ще се настроите взаимно за нещо супер горещо! Пък и целувките са най-добрият начин за разпалването на химията между телата ви.

 

Изберете правилното място

Направете го на място, където ще се чувствате удобно, съветват от az-jenata.bg. Ако изберете квартирата си, направете обстановката колкото се може по-предразполагаща – светлина, музика, приятна миризма, цветя – всичко, което би ви накарало да се отпуснете.

 

Любовна игра, любовна игра, любовна игра!

Все още не познавате телата си и не сте наясно какво точно харесва другия. Затова вместо да направите нещо, с което да се изложите или да сгромолясате либидото си (или неговото!), наблегнете на предварителната любовна игра.

 

Тя със сигурност разпалва огъня и поставя акцент върху очакването, а не толкова от самото преживяване на сексуалния акт. Тръпненето в очакване в началото носи много повече наслада, защото сетивата ви са изострени до краен предел

.

Излезте от главата си

Спрете да мислите за това как изглеждате и как ще се представите – просто се отпуснете. Нали знаете какво е усещането, когато се опитваш да се наблюдаваш отстрани – винаги има нещо, което да не харесате. Затова пренасочете мислите си към това какво се случва, а не как изглеждате.

 

Но имайте предвид...

Въпреки че тези съвети могат да ви помогнат да имате страхотен първи секс заедно, не трябва да притъпявате очакванията си за в бъдеще. Хората понякога имат твърде големи очаквания, които често не се сбъдват. Например, жените рядко успяват да достигнат до оргазъм първия път с ново гадже.

 

Така че, всеки път, когато правите нещо – обръщайте внимание на детайлите.

 

Четете още Най-трудната секс поза, която води дамите на седмото небе

Коментари ( 0 )