IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Живот
13:43 | 17 февруари 2018
Обновен: 21:52 | 25 март 2024

8 холивудски легенди, чиято кариера започна от порното

Джоуи от „Приятели“ се превъплъщава в изкусителния велосипедист Кайл

По материала работи: Пламен Янков
8 холивудски легенди, чиято кариера започна от порното

Каквото и да ви казва всеки, едно е ясно – всеки гледа порно. А знаете ли, че кариерата на някои от най-известните холивудски актьори започва именно от филмите за възрастни. Вижте кои са те, подбрани от woman.bg:

 

1. Дейвид Духовни

Чаровникът от „Досиетата X” невинаги си е партнирал на екрана с Джилиан Андерсън в търсене на засекретени документи и същества от друга галактика. Той перфектно влиза в ролята на разказвача Джейк Уинтърс, който подканва различни жени да пишат писма за любовните си афери в еротичната класика „Дневниците на червените обувки“.

 

 

2. Мат Лебланк

Джоуи от „Приятели“ също има роля в „Дневниците на червените обувки“. Там той се превъплъщава в изкусителния велосипедист Кайл.

 

3. Джeки Чан

И преди да го осъдите несправедливо, в негова защита ще кажем, че той е участвал в доста софт еротични филми за възрастни, тъй като по онова време (преди 30 години) този жанр е бил доста консервативен все още.

 

4. Хелън Мирън

Да, правилно прочетохте. Точно тя и няма никакви угризения към днешна дата, че е показaла всички свои прелести в еротичната драма „Калигула“. „Там всички бяха голи“, споделя актрисата пред сп. People, “Единственият вариант да се чувстваш неудобно беше, ако си облечен по време на снимките“.

 

5. Силвестър Сталоун

Още преди да се превърне в легенда, Сталоун е припечелвал скромни суми от своите роли. Тогава му се е наложило да участва в продукции като „Италианският жребец“, за да може да се издържа. „Бях на ръба на бедността тогава“, спомня си Сталоун, „Трябваше или да участвам в този филм, или да обера някой“.

 

6. Саша Грей

Саша Грей е професионална порно актриса със солидна филмография от хард порно зад гърба си. Наред с това свое амплоа талантливата красавица участва в известни телевизионни продукции, какъвто е например сериала „Антураж“.

 

7. Джеймс Дийн

Преди да изгрее на големия екран в „Каньоните“, където си партнира с Линдзи Лоан, Джеймс Дийн участва в не толкова престижни филмови проекти.

 

8. Сибел Кекили

Ако сте от феновете на „Игра на тронове“, няма как да сте пропуснали актрисата, която играе любовницата на Тирион Ланистър – Шае. Ролята й във филма е на бивша проститука и иронично самата Сибел е участвала в немалко германски филми за възрастни. Класика в жанра, нали?

 

Четете още Холандската прокуратура разреши порното в църква

Коментари

Новини Варна