IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Живот
00:10 | 25 февруари 2018
Обновен: 10:52 | 29 април 2024

Седмичен хороскоп 24.02 - 4.03.2018 г. КОЗИРОГ

През тази седмица ще имате възможност да реализирате плановете и очакванията си свързани с дома

По материала работи: manager
Седмичен хороскоп 24.02 - 4.03.2018 г. КОЗИРОГ

Ако сте родени под знака на Козирог през тази седмица ще преживеете едно излишно притеснение или напрежение свързано с предстоящо пътуване или преместване. В момента голяма част от представителите на този знак са в процес на една или повече житейски промени, които ще се развиват бавно, понякога трудно (преди всичко емоционално) но винаги за по-добро бъдеще.

 

През тази седмица са възможни новини свързани със здравословен проблем на близък човек, който живее в друг дом, но това ще се преодлее сравнително бързо и лесно.

 

В любовта обаче мнозина от вас са зациклили в миналото си с една нереализирана или неуспешна връзка. Вашето сърце, мисли и емоции са все още затворени там. Вероятно точно сега ще преживеете събитие или ще научите неща, които ще ви помогнат да се откъснете от миналото си, за да започнете по-ясно да гледате на бъдещето си.

 

Сега ще ви натъжат или разочароват плановете и действията на млада жена, но и разговорите ви с нея няма да променят нещата.

 

През тази седмица ще имате възможност да реализирате плановете и очакванията си свързани с дома, в който живеете или с имот, който притежавате.

 

Предстоят ви контакти или среща с млад човек, който е бил досега в друг град или държава.

 

Младите жени Козирог могат да имат моменти на депресия, емоционална нестабилност или самосъжаление за пропуснати възможности.

 

Младите мъже Козирог ще имат мудна, не дотам продуктивна седмица, но пък ще имате време да сортирате други важни за вас неща.

Коментари

Новини Варна