IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Живот
00:05 | 25 февруари 2018
Обновен: 00:25 | 27 април 2024

Седмичен хороскоп 24.02 - 4.03.2018 г. ЛЪВ

Възможно е през тази седмица да обмисляте възможности за промени в дома си

По материала работи: manager
Седмичен хороскоп 24.02 - 4.03.2018 г. ЛЪВ

Ако сте родени под знака на Лъв пред вас е една позитивна и градивна седмица с възможности за финансова стабилност или допълнителни доходи, за перспективно развитие на планове и идеи.

 

Сега може да постигнете много при една добра организация на времето и ресурсите си.

 

През седмицата ще възникне недоразумение или напрежение с мъж, който е от кръга ви приятели, колеги или клиенти. Те донякъде ще се дължат на негови лични проблеми, които му създават лошо настроение и сприхав характер.

 

Доколко сериозно ще приемете проблемите си с него ще е изцяло ваше решение.

 

През тази седмица ще ви изненадат битови проблеми в дома ви, въпреки че и на работното ви място могат да възникнат технически затруднения, проблеми с продукция или стока.

 

Сега бъдете по-предпазливи в покупките си, особено ако струват повече пари. Търсете гаранция за качество и отзиви в Интернет за съответните продукти.

 

Възможно е през тази седмица да обмисляте възможности за промени в дома си, но това по-скоро ще бъде като идея за реализиране в неопределено бъдеще.

Коментари

Новини Варна