IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Живот
00:01 | 25 февруари 2018
Обновен: 00:24 | 27 април 2024

Седмичен хороскоп 24.02 - 4.03.2018 г. ОВЕН

Тази седмица ще ви донесе приятни преживявания свързани с деца или млади хора от семейството ви

По материала работи: manager
Седмичен хороскоп 24.02 - 4.03.2018 г. ОВЕН

Ако сте родени под знака на Овен тази седмица ще се натоварите емоционално с разговори или събития свързани с мъж над 35 годишна възраст. Сега може да търсите отговори на въпроси, като оправдание за неговото поведение или отношение към вас.

 

Тази седмица няма да е особено продуктивна за вас. Сега по-скоро ще ви се наложи да запазите позициите си, да съхраните постигнатото и да не разпилявате пари и енергия за мимолетни неща.

 

Неприятните или тъжните новини през тази седмица ще са част от житейския ви път и изпитанията през които ви е съдено да преминете.

 

Ако работите с клиенти, тази седмица избягвайте да влизате в конфронтация с тях, независимо дали правото е на ваша страна или не. Приемете тяхното мнение или желание и се опитайте да бъдете дипломатични.

 

Мнозина ще посетят своя личен лекар през тази седмица или ще посетите специалист по определени заболявания.

 

Тази седмица ще ви донесе приятни преживявания свързани с деца или млади хора от семейството ви. Може да празнувате раждане на дете или рожден ден на млад родственик и др.

 

Успехите на дете или младеж от кръга ви роднини също може да бъде повод за гордост и специални преживявания.

 

Мъжете Овен ще са склонни към песимистични чувства, носталгия по отминало време или пропуснати възможности и др. 

Коментари

Новини Варна