IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Живот
00:08 | 25 февруари 2018
Обновен: 00:25 | 27 април 2024

Седмичен хороскоп 24.02 - 4.03.2018 г. СКОРПИОН

Може да опитате шанса си в различни игри на късмета, но не прекалявайте в харченето

По материала работи: manager
Седмичен хороскоп 24.02 - 4.03.2018 г. СКОРПИОН

Ако сте родени под знака на Скорпион пред вас е една интересна и може би уникална седмица, особено ако бъдете отворени за нови хора и събития, които сега ще се появят в живота ви.

 

Може да опитате шанса си в различни игри на късмета, но не прекалявайте в харченето на пари за подобни удоволствия. Достатъчно е да опитате еднократно с малка сума, все пак няма как всички Скорпиони да вземат джакпота, нали?

 

През тази седмица може да приключите с изплащането на покупка или имот, за които сте получили заем преди време. Може да намерите на пазара дълго търсен продукт или техника. В този план седмицата може да ви зарадва много приятно.

 

Разговор с мъж на по-висока позиция от вас или по-възрастен от вас ще ви даде надежда за едно предстоящо събитие, което ще е във ваша полза и интерес.

 

През седмицата не бързайте да реагирате на клюките или коментарите на млада жена или момиче. Може нейните действия да са преднамерени (определено не във ваш интерес) или самата тя може да бъде подведена с невярна информация от някой друг.

 

В любовния си живот избягвайте конфронтациите или проявите на ревност. Сега прибързаните реакции или необмислените думи ще бъдат ваш голям враг.

Мъжете над 35 години ще преживеят събития, които ще ги заредят с повече оптимизъм и позитивно настроение.

Коментари

Новини Варна