IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
00:05 | 10 март 2018
Обновен: 15:32 | 15 април 2024

Седмичен хороскоп за 12 -18 март 2018 г.- ЛЪВ

Бъдете по-категорични

По материала работи: Пламен Янков
Седмичен хороскоп за 12 -18 март 2018 г.- ЛЪВ

Ако сте родени под знака на Лъв тази седмица ще бъде време да подредите живота си и да бъдете по-категорични за неща, които ви създават напрежение през последните месеци.

 

Трябва да намалите емоционалния и психическия си товар преди здравето да ви създаде проблем. Ако се налага направете отстъпки или променете желанията си, с такива, които са по-достижими. 


В любовния ви живот може да се появи напрежение или хаос поради липсата на откровена комуникация или въздействие на външни фактори в романтичната ви връзка. 


Тези от вас, които преживяха една раздяла в последните шест месеца е време да затворят тази страница от живота си и да вложат енергия и чувства в нещо ново и по-перспективно в живота си. Не бързайте да създавате нова връзка, но и не живейте повече с миналото си. 


През тази седмица не се затваряйте в себе си, а използвайте всяка възможност или покана да се срещнете с приятели, роднини или съмишленници. Така ще получите важна за вас информация, ще възникнат нови възможности и дори ще срещнете нови хора, които ще ви заредят с положителни емоции. 


През седмицата внимавайте с покупки за дома или лично за себе си. Внимание могат да изискат битови проблеми или да възникне неочакван ангажимент свързан с имот, който притежавате. 


Неприятности или конфликти с жена могат да ви натоварят с негативни емоции и гняв, поради нейната арогантност, надменност и лицемерие. 

 

Коментари

Новини Варна