IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Живот
00:02 | 10 март 2018
Обновен: 11:54 | 17 април 2024

Седмичен хороскоп за 12 -18 март 2018 г.- ТЕЛЕЦ

Може да реализирате пътуване, което сте отложили преди време

По материала работи: Пламен Янков
Седмичен хороскоп за 12 -18 март 2018 г.- ТЕЛЕЦ

Ако сте родени под знака на Телец през тази седмица за вас ще възникнат възможности за разрешаване на неприятности свързани с хора или институции от друг град (държава) или с личен автомобил.

 

Сега може да реализирате пътуване, което сте отложили преди време или за чиято реализация сте имали затруднения досега. 


През тази седмица ще ви зарадва придобивка за дома или лично за вас. Ще имате възможност да разрешите имотен проблем или да направите подобрения в дома си, в градината, във вилата и т.н. Красотата и комфорта около вас ще бъдат важен фактор. 


Сега избягвайте големите промени защото емоционално няма да бъдете готови за тях. Вероятно и други фактори ще стопират подобни действия. 


Това ще бъде сложна седмица за тези от вас, които са ангажирани със съдебно или юридическо дело. 


В любовния ви живот появата на човек от миналото ще ви натовари с много спомени (някои от тях приятни, но някои - не). 


Сега ще имате съновидения свързани с ваши родственици или любими хора, които са в Отвъдното и които ще ви напомнят за себе си, чрез едно странно присъствие и преживяване. 


Като цяло това ще бъде една успешна и продуктивна седмица за вас. Ще имате достатъчно късмет и възможности да подредите по най-добрия начин важни за вас неща. 

 

Коментари

Новини Варна