IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Живот
00:01 | 24 март 2018
Обновен: 01:38 | 27 април 2024

Седмичен хороскоп 26 март - 1 април 2018 - Овен

Предстои ви да бъдете част от различни мероприятия или събирания

По материала работи: Борис Проданов
Седмичен хороскоп 26 март - 1 април 2018 - Овен

Ако сте родени под знака на Овен през тази седмица ше се ангажирате със срещи и разговори с хора от различни поколения, които ще са ваши роднини, приятели или партньори.
 

Предстои ви да бъдете част от различни мероприятия или събирания, което ще е причина за разговори с хора, които ще са ангажирани с тези събития. 
 

През тази седмица ще преживеете вид раздяла или застой в отношенията ви с хора, които са в процес на една житейска промяна. В някои случаи такава раздяла ще е вследствие на силни противоречия, противоположни цели в живота и др.
 

През тази седмица може да следите развитието на съдебни или юридически дела, с които ваши приятели или роднини ще бъдат ангажирани. 
 

Сега избягвайте да градите планове или да имате очаквания за бъдещето си следвайки личните си капризи или чрез едно нереално възприемане на настоящата действителност около вас.  
 

През тези седем дни ще имате нужда от реализъм в действията си, ако искате да се предпазите от бъдещи загуби или разочарования. 
Конфликтите тази седмица ще са по ваша вина вследствие на емоционалното ви състояние. 

 

Ще имате благоприятно време да поставите началото на общо съжителство с романтичния си партньор или за предложение за брак. 

 

Седмицата може да ви зарадва с предложение за нова работа или нова позиция свързана с пътуване. Предстоят ви контакти с хора от различни населени места. 

Коментари

Новини Варна