IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Живот
00:04 | 24 март 2018
Обновен: 01:38 | 27 април 2024

Седмичен хороскоп 26 март - 1 април 2018 - Рак

Ще възникне ситуация, която ще създаде необходимост от промяна в плановете ви

По материала работи: Борис Проданов
Седмичен хороскоп 26 март - 1 април 2018 - Рак

Ако сте родени под знака на Рак ще преживеете объркване свързано с действията или решенията на човек, който е ваш родственик. Ще се опитате да получите повече информация чрез разговори с други роднини преди да реагирате. Това ще бъде по-доброто решение от ваша страна, вместо да прибързате с реакциите си. 
 

През тази седмица ще възникне ситуация, която ще създаде необходимост от промяна в плановете ви. Сега може да ви се наложи да приключите едни отношения, да се откажете от свой проект или желание. Някои от събитията през тази седмица могат да се окажат доста неприятни за вас. Те обаче все още имат развитие, което ще промени доста неща. 
 

Тази седмица ще бъде благоприятна за пътуване с цел работа или друга важна задача. На успехи могат да се надяват тези от вас, чиято работа е свързана с комуникации, транспорт, туризъм, забавления и др. 
 

През седмицата ще разширите кръга си от приятели или последователи в някаква инициатива. 
Това ще бъде една интересна седмица, с най-различни събития и преживявания. Сега бъдете отворени за новите неща, които предстоят да се появят в живота ви. 

 

Ще имате благоприятна седмица за интимни, романтични и любовни преживявания. 

Коментари

Новини Варна