IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Живот
00:12 | 24 март 2018
Обновен: 07:25 | 27 април 2024

Седмичен хороскоп 26 март - 1 април 2018 - Риби

Бъдете максимално предпазливи и разумни

По материала работи: Борис Проданов
Седмичен хороскоп 26 март - 1 април 2018 - Риби

Ако сте родени под знака на Риби по-големите изненади тази седмица ще имат връзка с вашата работа, образование или собствен бизнес. Много от тези събития ще имат връзка с хора от близо и далеч. 
 

Тази седмица ще е по-скоро едно непредсказуемо време, поради по-голямото напрежение и вероятността да вемете по-скоро емоционални решения, отколкото практични такива. Това, което може да ви бъде в помощ е разгадаването на смисъла и целта на всяко едно събитие, защото те няма да са случайни. 
 

Сега по-лесно ще възниква напрежение на работното ви място с колеги, клиенти или ръководители, поради ваши или техни неуместни коментари и забележки. 
 

Ако допуснете спорове или конфликти на работното си място, в тях неминуемо ще се намесят и вашите личните чувства и настроения. 
 

През тази седмица вероятно ще провокирате разговор, чрез който да получите обяснение за нечии действия или участие в една интрига. 
 

Търсейки това и онова, може неочаквано за вас да разкриете една тайна, истината за задкулисни действия и др. Бъдете максимално предпазливи и разумни независимо за какво става дума и да не се поддавате на емоциите си. 
 

Събитията през тази седмица ще определят в голяма степен живота ви. Може да си мислите, че някои неща са незначителни, но скоро ще разберете грешката си...

 

Коментари

Новини Варна