IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Живот
00:02 | 24 март 2018
Обновен: 01:38 | 27 април 2024

Седмичен хороскоп 26 март - 1 април 2018 - Телец

Ще преживеете важни за вас събития

По материала работи: Борис Проданов
Седмичен хороскоп 26 март - 1 април 2018 - Телец

Ако сте родени под знака на Телец през тази седмица ще преживеете важни за вас събития. За някои от тези събития ще бъдете "погалени" от късмет, който ще бъде даден свише. 
 

Разбира се, сега не бива да разчитате само на подобни благоразположения. Не се задълбочавайте в търсенето на източника или причините за клюки или коментари по ваш адрес.  Те най-вероятно ще бъдат неприятни или неверни, затова едно игнориране от ваша страна ще прекъсне тяхното действие много по-бързо. 
 

През седмицата ще имате отговорни финансови ангажименти и действия.  Мнозина ще пътуват, като това пътуване ще има връзка с човек от друго населено място. Сега е възможно получаване или изпращане на пари, свързани с вид услуга, пратка, онлайн покупка и др.
Ще ви изненада една неочаквана ситуация в дома ви или в дома на ваши приятели, роднини. 

 

Очаквайте новина, която ще ви зарадва, защото по някакъв начин ще е добра за семейството ви.  Възможно е тази новина да има връзка с предстояща сватба, с благополучно разрешаване на един сложен проблем и др. 
 

Ще получите новина свързана с кражба или провал в живота на хора, които познавате. В любовта един малък жест или признание може да ви донесат много силни емоции. Предстои ви покупка за дома или планиране на промяна в обстановката. 

Коментари

Новини Варна