IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Живот
21:25 | 25 април 2018
Обновен: 12:14 | 26 април 2024

Какво ви липсва, за да бъдете страхотен любовник

Коригирайте грешките си, за да главозамайвате жените

По материала работи: Пламен Янков
Какво ви липсва, за да бъдете страхотен любовник

На теория всички знаем как се прави секс. На практика, ако нямаме някакви здравословни проблеми, също не ни трябва специален наръчник.Между правенето на секс и правенето на страхотен секс обаче, има огромна разлика. От значение е сексуалната култура, опитът и нагласите.

 

Въпреки че всеки човек има своята индивидуалност, съществуват „правила“, които трябва да се спазват в леглото. Мъжете трябва да ги научат, освен ако не искат жените да ги смятат за кръгла нула в секса. Обикновено мъжките странности не са от липса на умения, а по-скоро от грешна информация – тоест всичко е поправимо. Ето кои са забранените неща, представени от tialoto.bg, които ви пречат да се превърнете в супер любовник:

 

1. Не питайте: „Какво ти харесва?“... първия път, когато правите секс. Най-просто казано: жената е решила, че иска да прави секс, не да го обсъжда. Също така, задавайки подобен въпрос, сякаш очаквате супер провокативен отговор, което може да подразни вашата дама. По-добре задавайте своите въпроси малко по-късно. Запомнете, че във вече установени взаимоотношения, въпросите движат връзката напред, докато в началото само я стопират.

 

2. Не пъхайте езика си в ухото на жената. Усилено се разпространява информацията, че ухото е ерогенна зона. Може би ако я целунете зад ухото или нежно захапете меката му част, тя ще се възбуди. Но не и ако си пъхнете агресивно езика в него!

 

Първото, което тя ще си помисли е: "О, Боже какво прави? Аз избърсах ли си ушите? Леле, май ухото ми се запуши!".

 

3. Не бъдете прекалено нетърпеливи. С други думи не се опитвайте да правите нещо преди физически напълно да сте готови за него. Ако пенисът ви не е във форма, жените определено ще забележат това.

 

Тактиката мъжът да се прави, че няма проблем, всъщност не премахва неговата наличност. За много жени най-унизителното нещо след отпуснатия пенис е опитите на мъжете да правят секс по този начин. В такива моменти мъжете трябва да погледнат реално на ситуацията и да се откажат, поне този път.

 

4. Не изпадайте в нервна криза. Много мъже се сблъскват с два основни проблема - преждевременна еякулация и различни фази на еректилна дисфункция. Жените са наясно с тези неща и навярно са ставали свидетели на подобни ситуации и преди. Няма повод за притеснение, ако рядко ви се случва подобно нещо.

 

Единственият повод за притеснение е, ако постоянно мислите за това. Когато се случи подобно нещо, не изпадайте в нервна криза, а приемете ситуацията и си признайте. След това дори може да се пошегувате, казвайки нещо от сорта на: „Уау, аз обикновено издържам само 5 секунди, днес поставих рекорд!“.

Коментари

Новини Варна