IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Живот
21:53 | 25 май 2018
Обновен: 20:18 | 28 март 2024

Петте скорости на мъжкия интерес

Кога да ги превключвате и защо е нужно това?

По материала работи: Пламен Янков
Петте скорости на мъжкия интерес

Консултирахме се със сертифициран matchmaker и love-коуч, който разработи за нас подробна инструкция за прекрасните шофьорки. Как да засилите интереса и да поемете управлението във връзката? Пълно е с вицове и крилати фрази за жените зад волана. Мъжете потриват ръце и сякаш само чакат повод да си направят солена шегичка, когато поредната шофьорка допусне грешка. Но във връзката управлението трябва да е в ръцете на жената – а мъжът да е само пътник. Как се учат жените на такова „шофиране“? За жалост това изкуство се овладява по метода на пробите и грешките, с бутнати стълбове и счупени фарове. За да се развива връзката гладко, както върви по немска магистрала луксозна двуместна кола, понякога са нужни години практика. В тази статия eкипът на woman.bg ще се постарае да улесни за вас тази непосилна задача, като ви разкаже за техниката на „петте скорости на мъжкия интерес“.

 

Кога да ги превключвате и защо е нужно това?

 

Първа скорост. Външния вид на жената

Мъжете обичат с очите. Безусловно в крайна сметка остават с онази жена, която е красива отвътре – но от пръв поглед клъвват само на привлекателна външност. За да включите мъжа на първа скорост, не е нужно да имате тънка талия, пищни форми и идеални черти на лицето. И е съвсем излишно да изглеждате твърде секси – тогава кавалерът ви ще включи турбото и ще си разчита ресурсите за връзка на „къса дистанция“. Нали разбирате? Мъжкият поглед се спира върху жени, които се открояват в тълпата с хармоничен стил – от подредената прическа и стилните дрехи до ненатрапчивия прецизен грим, добре подбраните аксесоари и хубавия парфюм. Първата скорост е най-кратка – достатъчни са няколко секунди, за да направите впечатление. А и да поработите над външния си вид е много по-лесно, отколкото да изваете вътрешния си свят – можете да ползвате услугите на стилисти и козметици. На първа скорост няма да стигнете далеч – превключваме на втора!

 

Втора скорост. Позитивна енергетика и емоции

Той вече ви е обърнал внимание и това е чудесно. За да превключите интереса му на втора скорост, трябва да излъчвате женственост, добрина, приветливост, щедрост, позитивни емоции. Усмихвайте се! Покажете, че обичате живота и че животът обича вас. Представете си, че сте едно топло и нежно слънчице, което стопля всички покрай себе си. Кой би се отказал от такова нещо? Подарете на мъжа добро настроение – то толкова му липсва в сложния и напрегнат мъжки свят. Дори ако сте имали тежък ден, ако ви се е случило нещо неприятно, недейте да заливате мъжа с негативизма си. Емоциите не са стихия, можете да се научите да ги управлявате. Когато се отървете от фалшивите тонове в оркестъра на вашите емоции, компанията ви ще е винаги желана и приятна за противоположния пол. Мъжът ще усеща вашия интерес, емоционалната ви пълнота… Тогава идва моментът да превключите на трета скорост!

 

Трета скорост. Пластика на тялото и сексапил

Продължете да удържате интереса му към себе си. Пуснете тежката артилерия на нивото на инстинктите – грация и чувственост на движенията. Лека походка, плавни жестове, осанка, игра с тялото – това ще ви помогне да разкриете своята увереност в себе си, своята разкрепостеност, леката женска енергетика и деликатния сексапил. Езикът на тялото може да ви „навигира“ до хармоничната връзка. Мъжът не откъсва поглед от вас, наслаждава се на компанията ви, любува се на начина, по който кокетничите и флиртувате. Интересът му нараства – и е време да минете на следващата скорост.

 

Четвърта скорост. Приятно общуване

Това е онзи крайъгълен камък, от който започва изграждането на връзката. Това е онзи път, който може да ви доведе до хармонията и щастието… или да ви обърне на 180 градуса и да елиминира ефекта от всички предишни скорости. Когато усещате какво и как да кажете на мъжа, как да избегнете деликатно провокациите му, как да повдигате интересни теми за обсъждане и да правите комплименти, кавалерът се чувства удобно и свободно, отпуска се и не иска да се разделя с вас. Той си припомня вашите разговори, появявате се в мислите му все по-често. Той иска да продължи да общува с вас и прави всичко възможно за това. Вашите срещи набират обороти и вече можем да ви поздравим – оттук нататък навлизате в територията на сериозната връзка!

 

Пета скорост. Вашата уникалност и призванието ви

Мъжът открива колко сте различна от останалите и е готов да потърси нови изненади у вас. Време е да му покажете, че сте личност със собствен мироглед, уникални черти и постижения. Така мъжът ще се гордее с вас, ще иска да ви вижда отново и отново. И ще иска да вижда във вас онази жена, с която му е писано да прекара живота си. На тази скорост мъжът търси във вас жената-съпруга. Ако я намери, конкурентките ви ще останат далеч назад. Те са още на първа скорост, а вие сте изминали дългия път към сърцето на мъжа. Има и още една скорост, която обаче трябва да включите, само ако заинтригуваният кавалер се окаже не точно онзи, когото сте искали. Намалете постепенно скоростта и превключете на задна! Връзките са като едно огромно рали – някои изминават цялото трасе, а други само половината. Следете бдително пътя и скоростта. Когато много харесвате даден мъж, може да изпитате жажда за скорост и желание да превключите веднага на пета предавка. Но ви съветваме да спазите последователността на скоростите – иначе двигателят на връзката може да се задави и да угасне. Скоростта на пътя е от голямо значение, ако този път води към вашето щастие. Надяваме се тази статия да ви помогне да разберете къде сте дали твърде много газ, къде сте били спирачки и защо сте излезли от пътя.

 

Коментари

Мариела ( преди 2 години )
Много добра статия. Асоциацията със скоростите е много точна. :-)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна