IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Живот
00:06 | 25 май 2018
Обновен: 22:05 | 19 април 2024

Седмичен хороскоп 28 май - 3 юни 2018- ДЕВА

Изненадите тази седмица ще внесат бури от емоции в ежедневния ви живот

По материала работи: Пламен Янков
Седмичен хороскоп 28 май - 3 юни 2018- ДЕВА

Ако сте родени под знака на Дева изненадите тази седмица ще внесат бури от емоции в ежедневния ви живот. Разбира се, те няма как да бъдат еднакви за всички от вас, но определено ще направят живота ви динамичен, пулсиращ и изискващ бързи реакции от ваша страна. 


Сега ще бъде важно да приемате събитията такива каквито са, без да се опитвате да разгадавате техния смисъл или развитие в бъдещето ви. 


Любовният ви живот също ще е низ от събития и емоции, особено за тези от вас, които не са женени. Развитие ще имат вече създадени връзки, както и шанс за възникване на нова романтична връзка за тези от вас, които са в търсене на своята сродна душа. Седмицата ще бъде благоприятна за преустройство или ремонт в дома ви, в градината или в стопанството ви (ако имате такова). Новите мебели или новата битова техника ще създадат приятно усещане за благополучие и просперитет. 


Приходите ви няма да са големи, но всяко постъпление в семейния ви бюджет ще е от полза. 


Има знак за предложение за допълнителна работа с ограничено време на действие, което ще е добро за вас (за няколко часа или няколко дни).


През седмицата ще сте много по-отговорни към семейните си задължения. Ще отделите повече време на роднини, за които не сте имали достатъчно време досега. За мнозина от вас едно важно събитие ще е повод за събиране с роднини. 


През тази седмица обаче няма да ви отминат моментите на стрес или напрежение, като те могат да имат връзка със събития в живота на хора, които познавате, с обществени или световни събития и др. 


Вглъбяването ви в собствените ви проблеми само ще увеличи тяхното влияние или значение, чието преувеличение няма да ви е от полза. 

Коментари

Новини Варна