IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Живот
00:05 | 25 май 2018
Обновен: 01:21 | 11 април 2024

Седмичен хороскоп 28 май - 3 юни 2018- ЛЪВ

Ще трябва да проявите повече търпение

По материала работи: Пламен Янков
Седмичен хороскоп 28 май - 3 юни 2018- ЛЪВ

Ако сте родени под знака на Лъв пред е седмица, в която ще трябва да проявите повече търпение, разбиране на действията на хората около вас и повече вяра в смисъла на това, което ви се дава да преживеете. 


Отлива, който ви се дава тази седмица не касае загуби, които да са фатални за вас, а загуби на неща от които вече нямате нужда за да продължите напред. 


Бъдете отворени тази седмица за повече социални контакти, за повече срещи с хора, които ще имат желание да прекарат част от деня си с вас. Не се самоизолирайте или ограничавайте, само защото сте в лошо настроение или сте твърде вглъбени в собствените си проблеми. 


През тази седмица ще имате ангажименти с финансови документи, плащания, уреждане на споразумения или договор свързан с пари и други. 


Във финансов план нещата по-скоро ще са положителни за вас, отколкото обратното. 


Събитие свързано с момче или млад мъж ще бъде в основата на ангажимент, чието изпълнение ще е важно и дори съдбовно. Разбира се, може да получите покана за събиране свързано с личен празник на такъв човек, но е възможно нещата да са много по-важни и определящи бъдещето на група от хора (роднини или приятели). 


През тази седмица се ангажирайте единствено с разрешаването на неприятности, за които сте уверени че имате ресурси. Не бягайте от тях, само защото нямате настроение за подобни занимания, нито пък се натоварвайте в повече, ако нямате сили и възможности. Крайностите са нежелателни! Помнете, че до вас винаги има хора, които са готови да ви помогнат. 


През седмицата бъдете съвестни и изпълнителни в свой ангажимент свързан с възрастен родственик или личност, която е на по-висока професионална позиция от вас. 

Коментари

Новини Варна