IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Живот
00:04 | 25 май 2018
Обновен: 15:18 | 21 април 2024

Седмичен хороскоп 28 май - 3 юни 2018- РАК

Ще ви се наложи да се съобразите с особеностите на характера на хора от семейство или на колеги

По материала работи: Пламен Янков
Седмичен хороскоп 28 май - 3 юни 2018- РАК

Ако сте родени под знака на Рак през тази седмица ще ви се наложи да се съобразите с особеностите на характера на хора от собственото си семейство или на колеги, с които сте в ежедневен контакт. 


Новите ви познанства ще са с хора, които въпреки, че могат да ви дадат много, ще са твърде обременяващи и натоварващи в психологичен или емоционален план. 


През тази седмица разчитайте повече на ваши стари приятелства и познанства с хора, за които сте уверени, че са лоялни и добри професионалисти (ако контактите ви са на тази основа). 


Като цяло седмицата ще е напрегната и това ще се отрази на емоционалния ви статус: ще сте изнервени, докачливи, мнителни, избухливи дори спрямо близките си хора. Би било добре подобни състояния да изживеете вътре в себе си, без да натоварвате хората около себе си с действия, за които после ще съжалявате. 


Тази седмица в никакъв случай не бива да бъде пропилявана с вглъбяване в собствените ви емоции и преживявания, защото именно сега ще трябва да вземете важни решения, да дадете важни обещания и дори да започнете нещо ново в живота си. 


Следете всяка информация, която ще има връзка с близките ви хора, с работата ви и въобще с живота в обществото, където живеете. 


Не отхвърляйте с лекота предложения или покани, които ще получите тази седмица - такива действия няма да са във ваша полза. 


Разкриването на лицемерните и злонамерени действия на човек от семейството ви или от кръга ви колеги (ръководители) ще ви покаже, че все още не сте се научили правилно да преценявате хората. Вероятно това е дълъг процес, който продължава до края на земния ни път. 

Коментари

Новини Варна