IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Живот
00:12 | 25 май 2018
Обновен: 13:40 | 25 април 2024

Седмичен хороскоп 28 май - 3 юни 2018- РИБИ

Периодът вещае интересни събития, свързани с бебе или дете

По материала работи: Пламен Янков
Седмичен хороскоп 28 май - 3 юни 2018- РИБИ

Ако сте родени под знака на Риби през тази седмица ще сте склонни да се притеснявате повече относно ангажиментите си или събитията, които очаквате да се развият през този период от време. 


Вероятни са леки здравословни неразположения, необходимост от посещение при лекар, терапия или лечение. 


През тази седмица ще имате ангажимент свързан с момиче или млада жена. Може да ви се наложи да купите нещо специално за нея или да присъствате на нейна изява в обществото. 


Това ще бъде една благоприятна седмица за пътуване. Сега ше ви изненада писмо или разговор с човек, който живее в друго населено място. 


Ако търсите работа извън населеното място, където живеете в момента, това ще бъде една успешна седмица за подобни действия. 


Любовният ви живот ще има собствено развитие, независимо какви планове или очаквания имате за тази седмица. Ако имате ново романтично запознанство през тези седем дни, то това ще бъде връзка с човек, който ще има с какво да ви изненада. 


Конфликтите тази седмица ще са вследствие на ваши свръхемоционални прояви, свръхчувствителност или липса на желание да направите някакви компромиси. 


Седмицата вещае интересни събития свързани с бебе или дете. 


През тази седмица внимавайте в разговорите си с останалите членове на семейството, особено ако в стаята има присъствие на дете. Ваши коментари може да станат повод за различни недоразумения, интерпретации, споделяне на тази информация с други деца и др.

Коментари

Новини Варна