IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Живот
00:09 | 25 май 2018
Обновен: 15:33 | 15 април 2024

Седмичен хороскоп 28 май - 3 юни 2018- СТРЕЛЕЦ

Период на нова подредба на личния ви или професионален живот

По материала работи: Пламен Янков
Седмичен хороскоп 28 май - 3 юни 2018- СТРЕЛЕЦ

Ако сте родени под знака на Стрелец това е седмица на нова подредба на личния ви или професионален живот, в която ще разчистите ненужни отношения или вещи, ще приключите определени ангажименти за да бъдете готови за новите промени и събития в живота си. 


Не всичко ще става по лесния или приятния начин. Ще имате трудни емоционални моменти, раздели или други трудни преживявания. 


Сега ангажиментите и неотложните задачи ще се увеличат, затова е добре да си направите ежедневен график, за да не пропуснете нещо или да не изпаднете в неудобна ситуация. 


Предстоят ви контакти както с роднини и приятели, така и с нови хора или такива, които са били в кръга ви неприятели. Сега обаче тяхното отношение към вас ще е много по-позитивно и приятелски. Сигурно има причина за това, нали?


Цялата тази динамика в живота ви на моменти ще ви връща към стари спомени, които имат специално значение в живота ви. Някои от тях ще са причина за усмивка, но други ще ви донесат сълзи в очите. 


През тази седмица приемете всяка подадена ръка от непознати или такива, които искат да имат по-близки отношения с вас. Приятелства или професионални отношения създадени или развити през тази седмица ще имат дълготрайно и важно значение за бъдещето ви, дори и да не ви се вярва. 

 

Коментари

Новини Варна