IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Живот
00:11 | 25 май 2018
Обновен: 02:49 | 23 март 2024

Седмичен хороскоп 28 май - 3 юни 2018- ВОДОЛЕЙ

Ще се ангажирате с важни финансови дела и документи

По материала работи: Пламен Янков
Седмичен хороскоп 28 май - 3 юни 2018- ВОДОЛЕЙ

Ако сте родени под знака на Водолей през тази седмица ще се ангажирате с важни финансови дела и документи, които като цяло ще имат благоприятно за вас развитие. Може да преживеете малки разочарования или нещата да имат по-бавно развитие, но по-важен е крайният резултат, нали?

 

Тази седмица може да ви изненада с малка сума неочаквани пари. 


Изненадите тази седмица ще са повод за чести телефонни разговори с приятели или с роднини, с които ще обсъждате възникналите събития. Би било добре все пак добре да преценявате с кого споделяте. 


Седмицата вещае няколко важни момента в семейството ви свързани с успех или обществена изява на роднина, специална грижа за нечие здраве или оформяне на важни документи и др. 


За някои от вас седмицата вещае покана за годеж, сватба или друго важно семейно събиране. 


Тази седмица ще ви изплаши една новина свързана с инцидент или житейска драма в живота на човек, когото познавате. Тов аможе да е причина за нови ангажименти през седмицата или други промени в плановете ви. 


През седмицата бъдете по-отворени към съветите и предложенията, които ще получите от жена. Нейните намерения са добронамерени спрямо вас и могат да ви бъдат в голяма полза. 

Коментари

Новини Варна