IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Живот
00:06 | 22 юни 2018
Обновен: 13:03 | 5 май 2024

Седмичен хороскоп 25 юни - 1 юли 2018 - Дева

Седмицата предполага развитие на приятелските ви връзки

По материала работи: Борис Проданов
Седмичен хороскоп 25 юни - 1 юли 2018 - Дева

Ако сте родени под знака на Дева тази седмица ще ви зарадва или поне ще ви даде възможност да подобрите или стабилизирате финансовото си положение. Това може да се случи по най-различен начин, но като цяло ще е от работа, чрез отношения с различни банкови, данъчни, юридически или държавни институции. 
 

Седмицата ще създаде предпоставки за голяма промяна в една сфера от живота ви, като за всеки един ще е индивидуално: в работа, в семейството, в кръга от приятели или чрез пътуване и др. 
 

Тази седмица предполага развитие на приятелските ви връзки, като те ще следват своя индивидуална линия на база преживени събития от изминалата седмица. Новите познанства ще ви се струват интересни, но интереса ви ще секне изненадващо. 
 

През тази седмица ще сте склонни твърде много да размишлявате и бавно да вземате решения. Това може да ви причини някаква загуба или да пропуснете възможност, която да е била важна за вас. 
 

Важно събитие свързано с жена може да бъде повод за събиране или среща извън дома ви. 
 

Мъжете Дева ще могат да се зарадват на една придобивка лично за себе си. 
 

Жените да внимават с важните решения, защото взети веднъж няма да могат да бъдат променени. 

Коментари

Новини Варна