IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Живот
00:10 | 22 юни 2018
Обновен: 14:57 | 17 април 2024

Седмичен хороскоп 25 юни - 1 юли 2018 - Козирог

Ще сте склонни повече да бъдете свидетели на събитията

По материала работи: Борис Проданов
Седмичен хороскоп 25 юни - 1 юли 2018 - Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог през тази седмица по-скоро ще имате големи очаквания за различни събития, които да следвате, отколкото вие самите да се захванете да провокирате или реализирате такива. Ще сте склонни повече да бъдете свидетели на събитията, отколкото участници в тях. 
 

Присъствието или действията на жена ще провокират важни събития или решения в живота ви. Едва ли всичко това ще е желано от вас, но ако проявите търпение ще разберете, че дори трудните неща в живота ви имат смисъл и значение. 
 

Растежа на една личност, трупането на знания и опит няма ограничение във възраст или пол. 
 

Среща или покана за събиране свързано с момче или млад мъж може да създаде настроение или приятни преживявания. 
 

Би било добре да знаете още в началото, че тази седмица не вещае бързи успехи за вас. Дори може да имате усещане, че нещата вървят назад в живота ви, което определено ще е измамно усещане. Бавното развитие на някои събития е свързано с изчакване появата на онези елементи или хора, които ще спомогнат за вашия успех. 
 

През седмицата могат да ви зарадват постъпления на пари от работа или чрез други отношения, които имате с хора около вас. 
 

Седмицата ще бъде благоприятна за придобивка, покупка или други материални действия за вас или за дома, в който живеете (който притежавате). 
 

Жените Козирог ще вземат важно решение или ще стартират важен проект (идея). 
 

Мъжете могат да бъдат врагове на самите себе си, ако не омекотят трудните характеристики на собствения си зодиакален знак. 

Коментари

Новини Варна