IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Живот
00:05 | 22 юни 2018
Обновен: 05:31 | 21 април 2024

Седмичен хороскоп 25 юни - 1 юли 2018 - Лъв

Интересни събития ще се случат на работното ви място

По материала работи: Борис Проданов
Седмичен хороскоп 25 юни - 1 юли 2018 - Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв бъдете готови да преживеете най-различни събития през седмицата. Преживяванията ви ще ви срещнат с нови или стари приятели, може да попаднете на неочаквани места или да научите неочаквани новини. 
 

Интересни събития ще се случат на работното ви място, които могат да ви зарадват, но могат и да създадат временно напрежение. 
 

Седмицата по-скоро ще ви даде възможност за доказване на професионалните ви качества и прогрес, отколкото обратното. 
 

Тази седмица ще бъде благоприятна за пътуване независимо от неговата цел. По-динамични ще бъдат контактите ви с хора от различни разстояния: както с роднини, така и с приятели. 
 

Това благоприятно време не бива да се пропилява и не бива да се надявате, че някои обстоятелства или хора ще продължат и занапред да бъдат благосклонни към вас. Ако изпуснете своя шанс тази седмица, вероятността да получите нов такъв не е много голяма. 
 

В личен план няма да ви липсват емоции независимо дали сте семейни или не. Сега повечето от вас ще бъдат склонни да правят романтични изненади, да изразяват чувствата си по-свободно и по-емоционално. 
 

Новите запознанства дори да са кратки ще оставят ярка следа след себе си. 
 

През седмицата макар и за кратко може да ви разстрои новина свързана с приятели, съседи или колеги. 

Коментари

Новини Варна