IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Живот
00:01 | 22 юни 2018
Обновен: 03:54 | 23 март 2024

Седмичен хороскоп 25 юни - 1 юли 2018 - Овен

Очакват ви парични постъпления!

По материала работи: Борис Проданов
Седмичен хороскоп 25 юни - 1 юли 2018 - Овен

Ако сте родени под знака на Овен пред вас е седмица, в която ще ви се наложи да се върнете към миналото си: срещи с хора от миналото ви, неразрешени проблеми от предишни месеци или години и др. 
 

Това ще бъде много сложна седмица, в която ще трябва да "стъпвате на пръсти" и да не допускате прибързване или емоционалност в действия и решения. 
 

През седмицата ще имате постъпления на пари, въпреки че вероятно няма ад са това, което очаквате. 
 

Бъдете внимателни с хора, които имат негативно отношение към вас защото през тези седем дни тяхната завист или злоба ще са в апогея си, с желание да сътворят възможно най-много поразии. 
 

Като цяло неприятностите през тази седмица по-скоро ще следват линия на изчистване на нужните неща и хора от живота ви, отколкото да ви наранят или причинят някаква важна за вас загуба. Един по-мъдър и по-философски поглед върху нещата, които ви предстои да преживеете ще ви е от голяма полза. 
 

Седмицата вещае събиране или събитие свързано с момиче или млада жена, която може да е ваша родственица, съседка, приятелка или колежка. 
 

Мъжете Овен ще имат сложни отношения с мъже, които притежават власт, позиция в службата и др.

Коментари

Новини Варна