IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
00:04 | 22 юни 2018
Обновен: 20:56 | 10 април 2024

Седмичен хороскоп 25 юни - 1 юли 2018 - Рак

Няма да липсва напрежение в ежедневието ви

По материала работи: Борис Проданов
Седмичен хороскоп 25 юни - 1 юли 2018 - Рак

Ако сте родени под знака на Рак тази седмица е време на изчакване и наблюдване развитието на събития, които се случват в кръга ви от роднини или на работното ви място. 
 

Най-вероятно вашите очаквания за развитието на тези събития ще бъде вярно, но все пак не изключвайте вероятността и от един по-различен развой. 
 

През седмицата не биват да се пренебрегват здравословни неразположения или медицински прегледи, които са планирани предварително. 
 

Вероятността за грижи свързани със здравето на близък човек е голяма. 
 

Няма да липсва напрежение в ежедневието ви, но мъдрите и разумните от вас ще знаят как да избегнат конфликтите и безсмислените спорове. Едва ли вие ще промените нечий манталитет или мироглед. 
 

Някои от по-важните ви ангажименти през тази седмица ще са свързани с дете или млад човек, като ще се наложи да проявите търпение да постигнете това, което сте си поставили за цел. 
 

Ако трябва да дам кратка характеристика на седмицата, то това ще бъде време в което ще получите по-голяма яснота по важни за близкото ви бъдеще въпроси. Ще успеете да разчистите важни проблеми или недоразумения, да успокоите напрежението в семейни или приятелски отношения.

Коментари

Новини Варна