IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Живот
00:12 | 22 юни 2018
Обновен: 00:43 | 10 април 2024

Седмичен хороскоп 25 юни - 1 юли 2018 - Риби

Моментите на тъга или несигурност ще отшумят бързо

По материала работи: Борис Проданов
Седмичен хороскоп 25 юни - 1 юли 2018 - Риби

Ако сте родени под знака на Риби пред вас е седмица, която ще ви срещне със странни или трудни за разбиране хора. Опита, който ще получите от общуването си с тях обаче ще се окаже много полезен и нужен за бъдещето ви развитие. 
 

Неприятностите тази седмица не бива да се приемат като лична обида от страна на хора, които ще са в тяхната основа. Вина за тяхното възникване ще имате и вие. Сега обаче няма да имате неразрешим проблем или ситуация, затова запретнете ръкави и действайте. 
 

Млада жена или момиче ще бъде повод за семейно или приятелско събиране: раждане на момиче, рожден ден, имен ден, успешна изява и др. 
 

Като цяло тази седмица вещае повече срещи и събирания с хора, които са ваши роднини, приятели или съмишленици. 
 

Вероятно точно тази седмица ще ви се наложи да направите няколко важни посещения в държавна, банкова, съдебна или друга институция. 
 

Моментите на тъга или несигурност ще отшумят бързо. Такива настроения няма да ви помогнат много и хубавото е, че вие сте наясно с това. 
 

Жените Риби да избягват опити за манипулация или разпространяване на нвеярна информация и клюки. 
 

Мъжете ще преживеят една стресова ситуация, които ще има за цел да им покаже грешки в тяхното поведение, начина на работа или общуване. 

Коментари

Новини Варна