IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Живот
00:08 | 22 юни 2018
Обновен: 09:21 | 2 април 2024

Седмичен хороскоп 25 юни - 1 юли 2018 - Скорпион

Очаква ви късмет!

По материала работи: Борис Проданов
Седмичен хороскоп 25 юни - 1 юли 2018 - Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион пред вас е седмица на развитие или специални преживявания с хора от кръга ви приятели. Сега може да създадете нови познанства с хора от различни краища на света с цел културен обмен, бизнес, политически или спортни прояви, романтична връзка и др. 
 

През седмицата важно влияние върху основните събития в живота ви ще има на мъж, който може да е роднина или човек с високо положение в обществото или в работата ви. 
 

Тази седмица може да имате усещане за загуба на неща, които са били важни за вас или все още имат голямо значение. Но това всъщност е необходимия отлив в живота ви, който трябва да освободи място за новите неща...
 

През тази седмица избягвайте да се отдавате на вътрешните си страхове или притеснения, защото събитията в живота ви следват една определена линия и тя трябва да се следва, а не да се стопира поради страх или несигурност. 
 

Някои благоприятни промени в живота ви ще могат да бъдат усетени още през тези седем дни, но други ще се нуждаят от по-дълго време за своето развитие. 
 

През седмицата ще ви изненада късмет, който може да докосне личния ви живот, работата ви, финансовата ви ситуация, здраве или нещо друго. 
 

Жените ще преживеят важна среща или събиране, което може да е начало на развитие на един нов житейски план. 
Мъжете ще са емоционално нестабилни и това ще създаде проблеми в комуникацията им с хора от семейството или колеги. 

Коментари

Новини Варна