IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Живот
00:09 | 22 юни 2018
Обновен: 06:14 | 10 април 2024

Седмичен хороскоп 25 юни - 1 юли 2018 - Стрелец

Не допускайте илюзии или излишна самоувереност в действията си

По материала работи: Борис Проданов
Седмичен хороскоп 25 юни - 1 юли 2018 - Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец през тази седмица ще трябва да се държите здраво за чувството си за реализъм и практичност и да не допускате илюзии или излишна самоувереност в действията си. Сега може да бъдете атакувани от чуждо нежелано вмешателство в личния ви живот или сами да предизвикате проблеми поради мнителност, подозрителност и др. 
 

Седмицата няма да бъде лесно и безгрижно време за вас, но причината за това е важността на събитията, които вървят в момента и които трябва да бъдат приемани като такива. Не допускайте прояви на самонадеяност, които могат да предизвикат грешки или други нежелани затруднения. 
 

Във финансов план ще се преживеят няколко важни или интересни моменти, които ще ви дадат по-голяма яснота за финансовата ви стабилност (или нестабилност) в близките месеци. Сега обаче поне ще имате възможност за по-добри доходи или за по-добро планиране на разходите си. 
 

Любовният ви живот може да бъде много интересен и да ви зареди с положителни емоции, ако сте готови да се наслаждавате на това, което живота ще ви даде през тези седем дни. Опитате ли се да променяте или нагаждате хора или събития, противопоставянето може да бъде чест проблем в отношенията ви. 
 

Жените Стрелец ще имат повече семейни ангажименти, които няма да могат (а и не трябва) да бъдат отлагани. 
 

Мъжете ще очакват важни новини, документи, договор, обсъждане на предложение или други подобни важни събития.

Коментари

Новини Варна