IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
00:02 | 22 юни 2018
Обновен: 22:50 | 10 април 2024

Седмичен хороскоп 25 юни - 1 юли 2018 - Телец

Очаква ви специална седмица!

По материала работи: Борис Проданов
Седмичен хороскоп 25 юни - 1 юли 2018 - Телец

Ако сте родени под знака на Телец пред вас е една специална седмица, която ще ви донесе различни преживявания и най-вече шансове да излезете от ситуацията, в която се намирате в момента. 
 

Късметът може да бъде на ваша страна в неочаквани ситуации, но разбира се, не бива да се разчита единствено на него. 
 

През седмицата няма да ви се размине една стресова ситуация, но тя сякаш по-скоро ще касае хора, които познавате, а вие ще преживеете с тях техните проблеми или неприятности. 
 

Любовният ви живот ще е наситен, но само ако сте склонни да давате любов, а не само да получавате. Новите познанства ще се развият добре особено ако следвате гореспоменатия съвет. 
 

В противен случай ще възникнат неприятни спорове и размяна на обвинения. 
 

През седмицата ще ви изненада или зарадва новина или предложение, които ще имат значение за развитие на личните ви планове и проекти. Възможно е да отделите време да уредите неща свързани с документи или други формалности. 
 

Седмицата ще е по-скоро време на прогрес и за развитие на вашите планове, отколкото да бъдете поставени в позиция на застой. 
 

Някои от нещата, които ще ангажират вниманието ви тази седмица ще продължат да бъдат актуални и през следващата седмица. 

Коментари

Новини Варна