IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
00:03 | 10 юли 2018
Обновен: 12:42 | 25 април 2024

Как обичат да си почиват различните зодии (Близнаци)

Дали ли са ви нужни уроци по флирт или всичко ви се отдава

По материала работи: Деян Михайлов
Как обичат да си почиват различните зодии (Близнаци)

Няма човек на тази земя, който да не обича да ходи на почивка. Интересното в случая е кой как обича да почива според зодията си. Абсолютен факт е, че представителите на различните зодиакални знаци имат различни виждания за това как изглежда перфектната почивка.


БЛИЗНАЦИ 

Близнаците имат склонността непрекъснато да променят правилата на играта, без при това да изневеряват на себе си и убежденията си. “Близначката” може да си падне както по привлекателен барман, така и по интелигентен бизнес-аналитик. И най-интересното е, че най-вероятно ще успее да съблазни и двамата.

За Близнаците прелъстяването на мъже е нещо като спорт, който през лятната отпуска ги привлича повече от всякога. Медитацията и релаксацията не са за тази зодия – представителките й предпочитат по време на почивката да усъвършенстват уменията си на флиртаджийки. Ако такова момиче попадне на “недостъпен” мъж, най-вероятно бързо ще се откаже от него, за да намери друг, който веднага ще падне в клопката. Близнаците трябва да следват природата си, но да не забравят за правилата на безопасния секс.

Те се отегчават толкова лесно. Хората трябва да се съобразяват с честите промени в настроенията им, затова най-добре да не тръгват с прекалено голяма компания. И задължително да изберат дестинация, която ще им предложи достатъчно разнообразни дейности, които да ги развличат. Разбира се, остров с възможност за гмуркане, сърфиране и екзотични разходки би бил най-добрият вариант, но и всяка европейска столица, пълна със забележителности за през деня и енергичен нощен живот, също ще може да угоди на всички личности, събрани във тяхното тяло.

Коментари

Новини Варна