IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Живот
00:06 | 10 юли 2018
Обновен: 02:53 | 10 април 2024

Как обичат да си почиват различните зодии (Дева)

Дали ли са ви нужни уроци по флирт или всичко ви се отдава

По материала работи: Деян Михайлов
Как обичат да си почиват различните зодии (Дева)

Няма човек на тази земя, който да не обича да ходи на почивка. Интересното в случая е кой как обича да почива според зодията си. Абсолютен факт е, че представителите на различните зодиакални знаци имат различни виждания за това как изглежда перфектната почивка.

ДЕВА 

Любимите думи на представителите на тази зодия са “ред” и “организация”. Те предварително са планирали заниманията си за всяка една минута от отпуската си. В понеделник оглеждат забележителностите, във вторник отиват на пазар, в сряда пробват местната кухня, а флиртът за жалост изобщо не присъства в разписанието им. Този подход обаче може и да доведе до добър резултат, тъй като мъжът, готов да се примири с житейските възгледи на Девата и да се бори за любовта й най-вероятно ще е настроен не само решително, но и сериозно към нея.

Освен това Девите изобщо не са за оплакване, защото обикновено в секса са далеч по-малко последователни и педантични. За да бъдат щастливи, трябва да се поотпуснат, да зарежат тъжните и тежки философски размисли и да се наслаждават на случващото се “тук и сега”, дори ако не върви точно по план.

Изключително организирана зодия, която не може просто да сложи бански и кърпа в една чанта и да хване “last minute” полет към неочаквана дестинация. Не обича и да си губи безцелно времето, така че е добре лятната “почивка” да е измислена така, че наученото от нея да има практическо приложение след това. Например: обиколка по домовете на известни писатели в Лондон или пътуване, придружено от някакъв вид курс.

Коментари

Новини Варна