IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Живот
00:05 | 10 юли 2018
Обновен: 10:31 | 25 април 2024

Как обичат да си почиват различните зодии (Лъв)

Дали ли са ви нужни уроци по флирт или всичко ви се отдава

По материала работи: Деян Михайлов
Как обичат да си почиват различните зодии (Лъв)

Няма човек на тази земя, който да не обича да ходи на почивка. Интересното в случая е кой как обича да почива според зодията си. Абсолютен факт е, че представителите на различните зодиакални знаци имат различни виждания за това как изглежда перфектната почивка.


ЛЪВ 

Царствените лъвове буквално приковават към себе си вниманието на всички мъже, като някои от “жертвите” им са готови дори да рискуват работното си място, само и само за да ги впечатлят. Представителите на зодия Лъв са силни и уверени в това, че са неотразими. Обикновено са крайно предпазливи и не пилеят чувствата си за първия срещнат. Ако обаче решат, че човекът до тях е Той, единственият и неповторимият – край.

Жената-лъв се хвърля с главата напред в новата любовна връзка и понякога излиза от нея обляна в сълзи. Лъвиците знаят само един начин да обичат – всеотдайно и безусловно, затова разочарованията на любовния фронт им причиняват много трайна болка, понякога за цял живот. Добре е лъвиците е да свалят розовите очила при оглед на новия кавалер, колкото и да е обаятелен той.

“Големите котки” се нуждаят от много хора, сред които да блеснат със силата и гривата си. Астролозите им препоръчват да изразходват свръхенергията си на възможно най-подходящото място.

Новини Варна