IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
00:01 | 10 юли 2018
Обновен: 02:57 | 21 април 2024

Как обичат да си почиват различните зодии (ОВЕН)

Дали ли са ви нужни уроци по флирт или всичко ви се отдава

По материала работи: Деян Михайлов
Как обичат да си почиват различните зодии (ОВЕН)

Няма човек на тази земя, който да не обича да ходи на почивка. Интересното в случая е кой как обича да почива според зодията си. Абсолютен факт е, че представителите на различните зодиакални знаци имат различни виждания за това как изглежда перфектната почивка.

ОВЕН 

Родените под знака на Овен сякаш са създадени за летни приключения, защото те са непринудени и отворени за всичко ново, жадни за промяна. Често биват отегчени от продължителните връзки, затова е достатъчно мъжът да им предложи нещо ново, за да му обърнат внимание.

Овните не се отличават с постоянство и в ежедневния си живот, така че по време на отпуска се чувстват в свои води и сменят мъжете като носни кърпички. Овните нямат нужда от уроци по флирт. Все пак нека се опитат да не прекаляват с бройката на ухажорите, за да не се превърне отпуската им в сложна за организиране поредица от срещи. Не държат да видят всички забележителности.

Обичат да се впускат с рогата напред в авантюристични и необикновени ситуации, така че мързеливата почивка на плажа едва ли ще им достави необходимата “овенска” доза адреналин. Астролозите препоръчват фото сафари в Африка, скално катерене или круиз по някоя екзотична река. Идеалните дестинации за последните две приключения са Непал и Виетнам, но ако не могат да си ги позволят, един поход в родните “високи сини планини” или “по Дунава” също ще свърши чудесна работа.

Коментари

Новини Варна