IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
00:04 | 10 юли 2018
Обновен: 14:18 | 23 април 2024

Как обичат да си почиват различните зодии (Рак)

Дали ли са ви нужни уроци по флирт или всичко ви се отдава

По материала работи: Деян Михайлов
Как обичат да си почиват различните зодии (Рак)

Няма човек на тази земя, който да не обича да ходи на почивка. Интересното в случая е кой как обича да почива според зодията си. Абсолютен факт е, че представителите на различните зодиакални знаци имат различни виждания за това как изглежда перфектната почивка.


РАК 

Единственото, от което имат нужда, за да се чувстват добре, е половинката им и усещане за уют. Ако наоколо е шумно и се налага да прекарат ваканцията си твърде активно, изобщо няма да се усещат отпочинали след това. Идиличната картина, която звездите показват за тях, се състои от голямо спокойствие и малка вила на брега на някое живописно езеро. Водата носи душевен мир на вашата водна зодия.

Представителите на зодия Рак са нежни, романтични и много чувствителни, затова шансът да се приберат от почивката с разбито сърце при тях е много голям. Раците не са склонни да споделят леглото си с някого само за да разнообразят сексуалния си живот. Истинската им сексуалност и еротичност се разкриват само пред човека, когото обичат истински.

Раците гледат на другите хора през собствената си призма и очакват от партньорите си също толкова сериозно отношение към новата любовна връзка, колкото сериозно е и тяхното такова. Раците се влюбват за секунди и “до уши”. Още на втория ден, след като са се запознали с новия си кавалер те са сигурни, че: а) той е мъжът на мечтите им; и б) са готови да прекарат остатъка от живота си с него. Подобен подход към любовния живот може да им създаде доста проблеми. Раците често стават лесна плячка за курортните женкари, готови да се възползват от природната им влюбчивост и чувствителност. По-добре е Раците е да не се влюбват по време на отпуската или поне да не си правят никакви планове за бъдещето с евентуалния “мъж на мечтите им”.

Коментари

Новини Варна