IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Живот
00:09 | 10 юли 2018
Обновен: 06:45 | 15 април 2024

Как обичат да си почиват различните зодии (Стрелец)

Дали ли са ви нужни уроци по флирт или всичко ви се отдава

По материала работи: Деян Михайлов
Как обичат да си почиват различните зодии (Стрелец)

Няма човек на тази земя, който да не обича да ходи на почивка. Интересното в случая е кой как обича да почива според зодията си. Абсолютен факт е, че представителите на различните зодиакални знаци имат различни виждания за това как изглежда перфектната почивка.


СТРЕЛЕЦ 

Представителите на зодия Стрелец през повечето време са в отлично настроение и буквално светят отвътре. Желаещите да се стоплят в лъчите на тази светлина обикновено са много, така че на Стрелците им остава само да направят избора си. Най-често отхвърлят “кандидатурите” на вечно скучаещите туристи. Те дори ще им дадат предложение как да разнообразят почивката си и може да ги поканят с тях на забавления.

Стрелците харесват хората, водещи активен начин на живот, способни да превърнат обикновената почивка на море във вълнуващо приключение.

Tе имат нужда от открити пространства и от възможността да изследват местата на своя глава. Истинско приключение биха били дестинациите или в Мачу Пикчу, или в някой полуразрушен комплекс на маите, но тъй като това не е лесно осъществимо, руините на по-близки до нас градове също ще им доставят подходящото удоволствие.

Коментари

Новини Варна