IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
00:07 | 10 юли 2018
Обновен: 13:20 | 25 април 2024

Как обичат да си почиват различните зодии (Везни)

Дали ли са ви нужни уроци по флирт или всичко ви се отдава

По материала работи: Деян Михайлов
Как обичат да си почиват различните зодии (Везни)

Няма човек на тази земя, който да не обича да ходи на почивка. Интересното в случая е кой как обича да почива според зодията си. Абсолютен факт е, че представителите на различните зодиакални знаци имат различни виждания за това как изглежда перфектната почивка.


ВЕЗНИ 

Родените под знака на Везни обикновено много добре знаят какво правят, затова отрано планират с кого, кога и къде ще почиват. Това не им пречи да се наслаждават на самия процес и да пообиколят навсякъде в курортното селище. Ако обаче тази възможност не им се отдаде, партньорът им мрънка или е голяма жега – Везните ще се съгласят да прекарат времето си на едно място – на плажа или в стаята, с книга в ръка или пред телевизора. Все пак ще полюбопитстват за нощния живот и ще им се прииска да се позабавляват в някой нощен бар.

Както подсказват името и символът на знака, ваканцията трябва да бъде уравновесена. Да имат и спокойствие, и по-шумни забавления. Класическият морски курорт си е напълно достатъчно решение, пък сами могат да изберат дали им понася кичът и музиката по българското черноморие, или предпочитат да разгледат чуждоземни оферти. Когато пристигнат на избраната дестинация, задължително да се осведомят кои са най-интересните места за пазаруване. Везните са от хората, на които шопингът наистина им действа освежаващо и релаксиращо.

Коментари

Новини Варна