IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Живот
00:03 | 10 август 2018
Обновен: 05:35 | 23 март 2024

Седмичен хороскоп 13 - 19 август 2018 - Близнаци

Любовта ще бъде важен фактор в живота ви

По материала работи: Борис Проданов
Седмичен хороскоп 13 - 19 август 2018 - Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци, през тази седмица ще имате много планове и очаквания за най-различни неща, от които ще очаквате финансова печалба, някаква изгода и въобще важен за вас успех. 
 

Любовта ще бъде важен фактор в живота ви през тези седем дни независимо от вашето семейно положение. Младите жени родени под този зодиакален знак ще имат благоприятно време за начало на нова романтична връзка. Не търсете своя чаровен принц само на вашата улица!
 

В професионален план седмицата ще изиска от вас да сте отворени към повече и най-различни контакти и разговори, които имат някакво отношение към вашата работа. Сега може да извлечете полза от вашата работа, като се договорите за по-добро заплащане или поемете повече отговорности, което също ще се отрази благоприятно на заплащането ви. 
 

Някои от вас могат да получат предложение за нова, по-добре платена работа. 
 

През тази седмица ще преживеете няколко кратки стресови ситуации или такива свързани с паника, уплаха. Както споменах, хубавото е, че ще бъдат кратки и бързо ще отшумят. 
 

Изненадите тази седмица ще бъдат свързани с новите познанства, които ще създадете в реалния и виртуалния свят. Те ще имат своето значение и причина, няма да са случайни и ще имат значение за развитието на ваши планове или идеи. 
 

През седмицата може да ви натовари емоционално една неприятна новина свързана с момче или с млад мъж. 

Коментари

Новини Варна