IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Живот
00:07 | 10 август 2018
Обновен: 09:28 | 20 април 2024

Седмичен хороскоп 13 - 19 август 2018 - Везни

Ще ви изненадат новини или събития

По материала работи: Борис Проданов
Седмичен хороскоп 13 - 19 август 2018 - Везни

Ако сте родени под знака на Везни през тази седмица ще преживеете специални емоции свързани с дете от вашето семейство или от семейството на ваши приятели или роднини. Повод за това може да бъде рожден ден, имен ден или друг специален празник. 
 

Тази седмица ще ви се наложи по-сериозно да обмислите различни варианти за разрешаване на проблеми, които създават напрежение в дома и в семейните ви отношения. Изход винаги има, всичко зависи в коя посока сте вперили поглед и дали тя е правилната. 
 

През седмицата ще ви изненадат новини или събития свързани със стара или нова любов. 
 

Новите познанства ще се случват при неочаквани или странни обстоятелства (по ваше мнение), но всъщност истината е съвсем друга. 
 

В професионален план ще възникнат и ще се обсъждат нови идеи. Седмицата вещае разговори с хора от кръга ви приятели или познати, които ще обсъждат с вас бизнес идея или идея за допълнителна работа. 
 

През тази седмица ще имате ангажимент свързан с жена над 35 годишна възраст, която ще преживее важно събитие или промяна през тези седем дни. Възможно е да има и повод за събиране свързано с нея. 
 

През тази седмица ще ви се наложи да купите подарък за момиче или млада жена. 
 

Жените над 35 години, които са ангажирани с юридически или съдебен казус ще могат да разчитат на успех. 
 

Младите жени Везни ще се зарадват на една придобивка, за която имат отдавна желание. 

Коментари

Новини Варна