IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Живот
00:01 | 18 септември 2018
Обновен: 06:28 | 7 април 2024

Месечен хороскоп за Октомври 2018 - Овен

Този месец вещае радостни новини

По материала работи: manager
Месечен хороскоп за Октомври 2018 - Овен

Ако сте родени под знака на Овен през октомври ще имате ангажименти с по-възрастна жена, като не е задължително тя да бъде ваша роднина.

 

Ще направите посещение или ще имате среща цел разрешване на проблем или недоразумение.

 

Като цяло задачите ви през този месец ще са с цел приключване, изчистване на неприятности и неразрешени до този момент проблеми.

 

Ако сте необвързани любовта през октомври ще дойде чрез едно ново запознанство, среща с необичайна личност или при странни обстоятелства.

 

Още в началото месеца ще проведете няколко важни срещи и разговори, които да ви дадат представа, какво може да реализирате през този месец и какво не.

 

През октомври ще разговаряте относно предстоящо пътуване или ще се ангажирате с неговата подготовка. Възможно е това пътуване да се случи както този месец, така и да има друго до края на годината.

 

Този месец вещае радостни новини или предложение, което ще получите отдалеч.

 

Вие може да очаквате да получите подарък чрез близък човек или ще се зарадвате на важна придобивка.

 

Неприятностите в семейството (където възникнат такива) ще са от финансов характер. Ще имат връзка с някакъв по-голям разход, изплащане на кредит или покупка и др.

 

Ще преживеете изненада свързана с документ или договор. Много е вероятно този документ да има финансов характер, да ви дава право за получаване на пари и др.

 

През месеца ще получите новина относно събития в живота на ваша стара любов или предишен брачен партньор.

 

Жените Овен ще имат неочакван шанс или късмет, който обаче ще трябва да запазите за известно време в тайна най-вероятно от суеверие.

 

Мъжете Ще имат оптимистични очаквания за развития на важни лични, семейни или професионални отношения. Ще преживеете силни емоции с човек роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей.

 

Коментари

Новини Варна